Ga eens mediteren wanneer jij denkt dat jou lichaam en geest niet meer naar behoren functioneren. Door een goede meditatie uit te voeren zorg je er als het ware voor dat je de rust weer krijgt met wat je op dat moment kwijt bent. Het klinkt vast en zeker cliché, toch is het van belang om naar je eigen lichaam te luisteren.

slide16

Ikzelf heb dit voorheen ook nooit gedaan en zat er niet op te wachten om überhaupt moeite ervoor te doen. Aangezien ik toen die tijd in mekaar gezakt ben wist ik dat ik te laat was. Het feit dat mijn lichaam al wel vaker heeft gezegd dat ik moest rusten, en ik hier geen gehoor aan heb gegeven zegt al genoeg. Nu dat ik verplicht ben om hierna te luisteren heb ik ervoor gekozen om te gaan mediteren. Door meditatie uit te voeren kan je er op een efficiënte manier voor zorgen dat je lichaam en geest tot rust kunnen komen. Wat ik het leukste hiervan vind is dat ik overal meditatie uit kan voeren, zolang ik maar de rust krijg wanneer ik het nodig heb!