Ik neem nu elke ochtend multivitamine plantina en ik voel mij echt veel energieker! Soms moet je gewoon even het juiste product tegen komen en voor mij is dat multivitamine plantina. Het zit vol met vitaminen, natuurlijk, en dit helpt mij denk ik om fitter te zijn. Ik ben sinds kort pas gaan beseffen hoe goed het is om goed voor je lichaam te zorgen. Dat is zo ontzettend belangrijk! Vroeger dacht ik daar echt niet aan, ik was gewoon bezig met werken en het maakte mij niet uit wat ik allemaal binnenkreeg. Ontzettend jammer eigenlijk, want zo heb ik best een tijd geleefd. Misschien dat daarom ook mijn weerstand nu wat lager is. Maar wat mooi is aan het lichaam: het geeft altijd aan wanneer ‘ie wat extra aandacht nodig heeft. Daarom voel ik nu echt dat ik er wat aan moet doen. Ook wil ik weer gaan sporten. Vroeger zat ik op voetbal, maar dit doe ik echt al jaren niet meer. Ik denk nu aan hardlopen, kijken of dit mij bevalt. Mijn buurman doet dit dagelijks dus hij heeft mij laatst uitgenodigd om een keer mee te gaan. Ik ben benieuwd! Ik denk dat ik het erg leuk ga vinden, het heeft wel een bevrijdend gevoel, dat rennen.

shop3773100.logo.0.logo_cv