Ik heb altijd een tick gehad voor korte leren jasjes, ze staan mij mooi. Ik heb er ook altijd meerdere gehad, in verschillende kleuren. Zo kan je een beetje afwisselen. Je kan mij dan ook zeker altijd herkennen aan mijn leren jasjes. Voor de winter wil ik wat dikkere korten leren jasjes. Daarom ben ik nu een beetje op het internet aan het kijken. Ik heb genoeg geld verdient deze maand, dus ik kan er zeker twee a drie kopen. Ik wil ze dan ook weer in verschillende kleuren. Vorige winter had ik er maar 1 en die heb ik echt kapot gedragen. Ik vind het sowieso altijd wel fijner als je meerdere jassen hebt, zo heb je elke dag nog een keus. Dat vind ik altijd leuk. Misschien is het belachelijk om je jas af te stemmen op je kleding, maar ik vind dat eigenlijk gewoon zorgvuldig. Daarnaast is het allang bewezen dat je je fijner voelt in goede kleding. Want daar gaat het om: dat jij je fijn voelt. Zo heb je ook een mooiere uitstraling, ik denk dat je je dan zelfverzekerder voelt. Tijd dus om een paar nieuwe mooie jassen te bestellen. Ik kan niet wachten.