Teambuilding omgeving Rotterdam

Loopt het binnen jouw bedrijf tussen collega’s niet zo lekker op dit moment? Kies dan voor teambuilding omgeving Rotterdam, dit kan een wereld van verschil maken. Ik heb het namelijk ook mee gemaakt op mijn eigen werk. Doordat er binnen een korte periode veel nieuwe medewerkers aangenomen werden veranderde iets. De kloof tussen jonge nieuwe mensen en oude mensen die er al lang werkte werd steeds groter. Je zag dat er weinig connectie was tussen hen en er dus twee groepen ontstonden. Dat had niet alleen effect op de sfeer maar ook op het werk wat afgeleverd werd.

Teambuilding omgeving Rotterdam

Er moest iets veranderen

Ik als leider van de afdeling zag dat dit een serieus probleem begon te worden. Ik informeerde mijn baas over de mogelijkheid van teambuilding omgeving Rotterdam. Het leek hem een goed idee om dit samen met mijn werknemers te doen om zo de kloof op te lossen. Een maand later stond ik eindelijk met iedereen in de zaal. Iedereen deed goed mee en leerde onder de training om beter samen te werken. Door de Aikido die we deden leerde ze niet alleen elkaar beter kennen maar ook zichzelf. Toen we eenmaal terug op de werkvloer waren zag ik een positief resultaat.