Ik heb een prachtig cadeau gekregen van mijn vriend. We zijn nu twee jaar samen en hij wilde dit vieren door mij een cadeau te geven. Ik vond dit zo lief. Ik heb een hele bijzondere lamp gekregen. Hij is van karton en het is echt een design lamp. Zo is de lamp duurzaam, en hartstikke hip. Heel erg mooi en ik was zo verrast! Hij weet dat ik hiervan hou maar ik had nooit verwacht dat hij hier zelf op zoek naar zou gaan. Echt heel leuk. We hebben het ook zo goed samen. Het mooiste vind ik, is dat we echt van elkaar kunnen leren. We groeien in onze ontwikkeling samen en dat voelt gewoon goed. Volgens mij weet je dan wel dat het goed zit. We hebben af en toe een aanvaring, maar daar komen we ook altijd wel overheen. We mogen gewoon steeds weer opnieuw kijken hoe we ons voelen en wat we van elkaar willen. Volgens mij zijn we heel eerlijk en transparant naar elkaar toe en kunnen we elkaar ook de vrijheid gunnen die de ander nodig heeft. Een goede combinatie dus. We willen uiteindelijk wel trouwen, maar vinden beiden dat we nog wel te jong zijn.

Kartonnen-Hanglamp-Rey-M-Relight-pendel-Transparant-350x435