Een werknemer zat wat te zeuren over de loonstrookjes. Ik snapte het niet, want ze kregen deze elke maand opgestuurd. Ik belde toen het boekhoudkantoor Valkenswaard en ze zeiden dat dit inderdaad het geval was. Voor de zekerheid werd het adres nog even doorgegeven en ja, het klopte allemaal. Ik was hier ook al van overtuigd, want dit kantoor heeft mij echt nog nooit teleurgesteld. Ik dus weer met de werknemer in gesprek en hij zei dat hij ze echt niet had. Ik weer boekhoudkantoor Valkenswaard gebeld, met de vraag of ze nogmaals de loonstrookjes naar hem konden verzenden. Ik voelde mij een beetje bezwaard maar goed, daar is niks aan te doen. Een maand later had hij ze nog steeds niet binnen. Ik begreep er echt geen snars van. Na nog een gesprek, en nog een keer een adrescheck, zei hij dat hij al een tijdje bij zijn ouders woont. Heb je dit nooit doorgegeven aan ons? Hij zei van niet. Toen schaamde hij zich dood. Hoe hij dit over het hoofd kunnen zien vind ik echt onbegrijpelijk! Maar goed, eind goed al goed dus.

logocastelijnsswaans