kindercamping Nederland

Naar de camping ga je in de meeste gevallen voor de unieke sfeer, en de andere mensen die je op een leuke manier leert kennen. Je maakt automatisch vrienden, omdat je op hetzelfde kampeerveld staat. Ook de kinderen maken snel vrienden, waarmee ze de vakantie lekker op kunnen trekken. De leukste kindercamping Nederland, waar kinderen zich nooit zullen vervelen is camping de Leistert. Binnen en buiten veel mogelijkheden voor de kinderen.

Een plaats omgeven met speeltoestellen

Kinderen willen het liefst de hele dag spelen, bij de leukste kindercamping zijn de kampeerplaatsen omgeven met speeltoestellen. Het veldje is ingedeeld met een bepaalde leeftijd speeltoestellen, waardoor je alleen het goede veldje hoeft te kiezen. Maar in de overdekte plaza zijn er ook voldoende mogelijkheden om te spelen, voor oudere kinderen zijn er ook de sportvelden waar leuke toernooien worden gehouden met leuke prijzen. Ook het animatieteam is er om de kinderen te vermaken met de leukste avonturen, voor kinderen van alle leeftijden.

kindercamping Nederland

Spetteren in de zwembaden

Voor kinderen die  van zwemmen houden is kindercamping Nederland de camping bij uitstek, bij lekker weer neem je een duik in het verwarmde golfslagbad buiten. Maar ook wanneer het minder mooi weer is, heb je de mogelijkheid om te relaxen in het prachtige subtropisch zwemparadijs. Ga heerlijk met het hele gezin van de glijbaan af, borrelen in de whirlpool en genieten in de kindvriendelijke stroomversnelling. Op de Leistert is het allemaal mogelijk, een geweldige en complete vakantie voor kinderen en hun ouders.