vca diploma

Wanneer je bepaalde diploma’s op zak hebt dan ben je ineens veel interessanter voor werkgevers. Dat geldt onder andere voor het vca diploma. Met dit diploma kun je namelijk aantonen dat jij unieke kennis hebt ten opzichte van andere mensen en dat is ontzettend waardevol. Het is dan ook verstandig om dit te vermelden op je cv.

Werkzaam in de bouw

Werk je in de bouw of bij aannemersbedrijven dan is dit diploma zeker bekend bij de mensen om je heen. Het is goed om te weten dat een vca niet verplicht is maar dat je er wel een zeer goede indruk mee maakt als je dit diploma zelf hebt gehaald of eerder bij een werkgever hebt gehaald. Je bent namelijk dan in staat om bepaalde maatregelen te treffen en je hebt bovendien bepaalde kennis als het aankomt op veiligheid. 

Voor jezelf beginnen

Als zzp’er is het al helemaal waardevol op zo’n vca diploma te halen. Sterker nog: misschien kun je dan beter kiezen voor het vca vol diploma. Dit is speciaal bedoeld voor leidinggevenden maar ook voor mensen die zelfstandige in de branche zijn. Wanneer een opdrachtgever zal moeten kiezen uit meerdere zzp’ers dan zal hij ongetwijfeld voorkeur hebben voor de persoon met de diploma’s.