bhv cursus Den Haag

In geval van calamiteiten raken veel mensen al gauw in paniek. Juist het rustig blijven en adequaat kunnen handelen helpt in het de-escaleren van gevaarlijke situaties. Mensenlevens kunnen met juist handelen zelfs gered worden bij levensbedreigende situaties. Door het volgen van een BHV cursus Den Haag leer je hoe te handelen in geval van nood. Zo wordt er geleerd hoe je een gevaarlijke situatie snel kunt herkennen, hoe je om moet gaan met brand, het begeleiden van een ontruiming, leren over vitale functies, en het verlenen van eerste hulp, zowel niet-spoedeisende hulp als spoedeisende hulp.

bhv cursus Den Haag

Waarom zou ik een BHV cursus volgen?

Het volgen van een BHV cursus draagt bij aan het veiliger maken van een bedrijf. In geval van brand, een ongeluk of zelfs een hartaanval weet jij hoe je kunt helpen. Maar ook het voorkomen van ongevallen is een belangrijke taak van een BHV’er. 

Maar daarnaast draagt een BHV cursus ook bij aan jouw privéleven. Gevaarlijke situaties kunnen natuurlijk altijd ontstaan. De vaardigheden die je leert tijdens de BHV cursus Den Haag kunnen dus ook een verschil maken in het dagelijks leven.

Jij kunt dus een steentje bijdragen aan het veiliger maken van jouw bedrijf, of het bedrijf waar je werkt, en daarnaast ook in het dagelijks leven!