luxe sjaals

Nu de winter er weer aankomt, is het tijd om de zomerkleren helaas terug in jouw kledingkast te stoppen. Maar treur niet; het is tijd om leuke laagjes kleding te dragen zodat je warm en stijlvol de winter doorkomt. Daarbij hoort vanzelfsprekend ook een mooie sjaal. Maar welke sjaal ga je dit jaar dragen? In deze blog geven we je wat inspiratie aan de hand van drie mooie luxe sjaals.

Val op met deze luxe sjaal

Over het algemeen draagt men tijdens de winter vaak wat grauwe kleding. Zwart neemt immers meer warmte op. Maar daardoor kan je ook wat inspiratieloos overkomen. Daarom is het belangrijk om iets opvallends te dragen wat een mooie contrast weergeeft met d grauwere kleuren die je draagt. Ga daarom voor een opvallende sjaal. Zo blijf jij stijlvol, maar tegelijkertijd warm. Een rode sjaal van Dalle Piane is hier een perfect voorbeeld van. Door deze luxe sjaal is de winter doorkomen appeltje eitje geworden.

luxe sjaals

Deze sjaal houdt je op een stijlvolle manier warm

Heb jij juist een opvallen winterjas zoals een kamelen jas? Dan is het juist slimmer om een sjaal te halen die wat klassiekere kleuren heeft. Zo behoud je ook op deze manier een mooie contrast met jouw outfits. Denk dan aan een grijze, witte of zwarte sjaal. Cash-Mere heeft hier prachtige versies van. Sjaals als deze laten je elegant overkomen. Daarnaast zijn deze sjaals gemaakt van kasjmier, waardoor je moeiteloos warm blijft.

Ga voor deze speciale sjaal

Tot slot kun je ook op een andere manier opvallen met jouw sjaal. Dit doe je door voor een andere vorm te gaan. De meeste sjaals zijn namelijk rechthoekig of vierkant. Daardoor kun je vele knopen maken, maar niet alles. Ga daarom voor een colsjaal. Deze sjaals hebben een gat waar jij jouw hoofd in kan stoppen. Deze zijn dus perfect om jouw nek te beschermen tegen de kou. Ga voor een sjaal met een mooi patroontje zoals die van Playshoes. Zo heb jij een originele sjaal deze winter.