1-logo-van-beuzekom

Een tijdje geleden heb ik bij de beste drukker Barendrecht een heel groot spandoek besteld dat bij ons op de gevel hangt. Alles is toen heel erg goed gegaan. Het spandoek was van hoge kwaliteit en er zijn daardoor veel meer mensen die het bedrijf nu ineens wel zien.

Flyers

flyersDeze keer hadden wij een leuke actie en die moest natuurlijk goed aangekondigd worden. Samen met het team hadden wij besloten dat er flyers besteld moesten worden, zodat wij deze uit konden delen. De mensen van de afdeling design waren al aan het werk gezet en deze hadden een mooie flyer samengesteld.

Aan mij was de taak besteed om op zoek te gaan naar een bedrijf dat deze flyers kon leveren. Het eerste bedrijf dat mij te binnen schoot was  Van Beuzekom drukker Barendrecht. Omdat we al goede ervaringen hadden met dit bedrijf heb ik gelijk een offerte aangevraagd.

Toen de offerte binnenkwam is deze gelijk goedgekeurd en aan de hand daarvan is er een bestelling geplaatst. Alles moest redelijk snel gebeuren, omdat we zeker wilden weten dat de flyers op tijd binnen zouden zijn.

Van Beuzekom heeft ontzettend goed werk geleverd en daar zijn wij wederom heel erg tevreden mee!