bedankje

Op het internet ging ik zoeken naar een mooi bedankje voor mijn tante. Het afgelopen jaar heeft mijn tante mij namelijk erg veel geholpen met mijn verhuizing en mijn inrichting. Dat had zij natuurlijk helemaal niet hoeven doen, maar omdat zij het erg leuk vindt, deed zij het met liefde. Omdat ik iets terug wil doen ging ik dus op zoek naar een bedankje. Dat geef ik dan aan haar wanneer zij bij mij komt eten. Ik heb haar namelijk ook een uitgebreide maaltijd beloofd, die ik zelf ga maken! Koken is dan juist weer mijn tak van sport en op die manier dragen wij beiden wat bij in elkaars leven. Zo hoort een familie te zijn toch?
bedankje

Bestellen bij Memoriae

Online heb ik besteld bij Memoriae. Ik vond daar verschillende kleine cadeautjes voor bijzonder lage prijzen. Zodoende heb ik ervoor gekozen een aantal van die kleine dingetjes bij elkaar te plaatsen en dat als pakketje aan mijn tante te geven. Inmiddels heb ik het haar al gegeven en zij was er ontzettend blij mee! Ook het dinertje samen was erg lekker en gezellig! Wie van jullie heeft ook wel eens zo’n soort bedankje voor een ander geregeld?