De coach in Amsterdam is echt de oplossing als het allemaal even wat minder gaat. Soms heb ik het gevoel dat het allemaal niet zo lekker loopt. Ik zit niet lekker in mijn vel en alle negatieve opmerkingen trek ik mezelf veel te veel aan. Op mijn werk loopt het ook al niet lekker, dus ik wilde wat. Ik had al wel wat vriendinnen gesproken, maar het hielp niet genoeg.

images

Er is een oplossing

Ik besloot contact op te nemen met coach Amsterdam. Ik vond daar ontzettend veel begrip en we hebben daar samen hard gewerkt aan het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Er werd hierbij gebruik gemaakt van gestructureerde, gerichte interactie en dat werkte goed.

Loopbaan coaching

Omdat het ook op mijn werk niet naar wens liep, heb ik besloten gebruik te maken van de loopbaan coaching. Door middel van een aantal gesprekken en oefeningen kreeg ik weer helemaal helder waar mijn passie ligt. Ik had maar 8 gesprekken nodig bij coach Amsterdam, maar ik ben weer volledig wie ik wil zijn.