Noten online

Noten van kwaliteit, vers en lekker. In noten zit veel ijzer, vitamine E en B1. Daarnaast onverzadigd vet en vele andere mineralen die bijdrage leveren aan een gezonde voeding. Er valt veel te variëren met soorten noten en gerechten met deze er in. Het kopen van noten online kan en is simpel en snel besteld. Het aanbod is groot en uitgebreid, online is het overzichtelijk te vinden en te bekijken.

Een uitgebreid assortiment

Het aanbod in noten is reuze. Denk hierbij aan amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, pinda’s, pistachenoten, walnoten en pecannoten. Je kunt ze gebrand en ongebrand krijgen, ze worden vers gebrand door middel van hete lucht. Ook is er keuze uit gezouten noten en ongezouten noten, en geblancheerde of naturel. Er is ook de mogelijkheid om een notenmix te bestellen, dan heb je een heerlijk mengsel van je favoriete noten.

Noten online

De gezondheidsvoordelen van noten

Weet je wat nog meer waar is over noten? De goede, onverzadigde vetten waar noten uit bestaan, zijn vetten die je nodig hebt in je dagelijkse voeding. De meeste mensen eten vaak vet, dan is het van belang dat er voor gezonde vetten wordt gekozen, zoals die je in noten vind. Als er voldoende onverzadigde vetten worden gegeten en je vaak noten en zaden eet,  kan dit zorgen voor een kleiner risico op bepaalde chronische ziekten. Ook worden noten en zaden gelinkt aan een lager LDL-cholesterolgehalte, dit kan weer voordeel hebben voor de bloedvaten. Het is dus een goed idee om wat vaker noten te verwerken in je dagelijkse dieet, want naast dat het erg lekker is, heeft het ook nog eens voordelen voor de gezondheid.