Voor onze twee paarden heb ik online bij MP Voeders een vliegenspray gekocht. Deze spray beschermt de paarden tegen muggen, steekvliegen, horzels dazen. Doordat deze spray hoofdzakelijk natuurlijke en organische producten bevat gaat dit niet op de huid irriteren. Vooral in de zomer zijn onze paarden er zeer tevreden over om met een spray te worden behandeld in plaats van een doek te gebruiken. Deze doek helpt wel tegen de vliegen, maar over het algemeen zit het veel te warm wanneer overdag het kwik boven de dertig graden uit komt. vliegenspray

Alles onder één dak

Sinds ik mijn producten online bij MP Voeders bestel hoef ik de deur niet meer uit om voer of andere producten te kopen in de winkel. Behalve dat het voer voor de paarden vaak in grote zakken zit is het makkelijker om online te bestellen. Voordeel is dat ik er de deur niet meer voor uit hoef en wat het prettigste is, ik hoef niet meer met zware zakken te sjouwen. Niet alleen voor paarden kan je bij MP Voeders goed terecht, maar ook voor:

Regelmatig koop ik ook voor mijn honden de nodige producten, vooral hondenvoer, hier zijn mijn honden echt dol op.