consultant

Al een tijdje was ik op zoek naar een leuke bi consultant vacature. Vanuit mijn studie heb ik mij niet direct op BI gericht, maar werken als consultant heb ik altijd al leuk gevonden. Nu een vriendin van mij dezelfde soort functie heeft, ben ik overtuigd geraakt dat dit is wat ik wil. Het kostte aardig wat tijd, maar eindelijk heb ik een bi consultant vacature gevonden. Bij een leuk bedrijf heb ik nu een tweede gesprek gepland staan om te kijken of wij het over mijn contract eens kunnen worden. Het is geweldig hoe het leven zo in een keer compleet kan omslaan! Ook al moet je er soms wat extra voor doen.

consultant Tijd voor een nieuwe job?

Zit jij ook een beetje vast geroest in jouw huidige functie? Dan is het voor jou misschien ook tijd voor een nieuwe job! Online kun jij een hoop vacatures vinden en dat is al snel geregeld als jij weet waar jij moet kijken. Wil jij ook een bi consultant vacature vinden? Kijk dan eens bij Novisource! Zij hebben mooie functies in de aanbieding en hebben mij ook goed verder geholpen. Ik wens je ineens ieder geval veel succes met een nieuwe uitdaging.