logo bstgroup

Bij elke telefoon worden ze bijgeleverd als accessoire de headset voor mobiele telefoon. Deze oordopjes zijn vaak van slechte kwaliteit en gaan heel snel kapot door bijvoorbeeld draadbreuk. Als je voor kwaliteit wilt gaan kan je het beste opzoek gaan naar een merk dat gespecialiseerd is.

Betere kwaliteit

Op een website zoals headsetheadsets.com zijn headsets te bestellen van merken zoals Jabra en Sennheiser. Het spreekt natuurlijk voor zich dat producten van deze merken minder snel slijten en er meer wordt uitgegaan van de kwaliteit van het product.

Het lijkt misschien overbodige luxe zo’n headset voor mobiele telefoon. Als je vaak in de auto zit dan is dit zeker geen overbodige luxe maar eerder noodzaak. Het geluid moet natuurlijk ook goed zijn, zodat er geen probleem ontstaat met het geluid van zowel de headset zelf als de microfoon.

Ik kwam er in het begin niet helemaal uit. Zelf wist ik niet waar ik op moest letten en wat de verschillen nou echt waren. Er was een mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice en ik ben uitstekend begeleid met mijn keuze voor een goede headset.

Er werd een bevestiging naar mij gestuurd via de mail nadat ik had betaald en een paar dagen later had ik het product binnen, klasse!