In onze woning en de daarbij behorende tuin voelen we ons graag veilig. Als je een zeer grote tuin hebt, is een schutting daar vaak niet voldoende voor. Met een groot, open veld heb je graag extra zekerheid door middel van een hekwerk. Het beste hiervoor is een dubbelstaafmat hekwerk. Dit hekwerk is zeer veilig en ziet er bovendien mooi uit. Mensen zullen wel drie keer nadenken voordat ze een poging wagen om op dit hek te gaan klimmen. Een dubbelstaafmat hekwerk is duurzaam en verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren.

Dubbelstaafmat hekwerk zeer geschikt

Niet alleen voor een woning en tuin is een dubbelstaafmat hekwerk geschikt, ook voor andere terreinen zoals bedrijventerreinen, een kinderdagverblijf, fietsenstalling of bijvoorbeeld een kinderboerderij biedt het uitkomst. Er zitten veel voordelen aan een dubbelstaafmat hekwerk. Naast de duurzaamheid en stijlvolle uitstraling, is het materiaal ijzersterk en onderhoudsvrij. De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed en er zal geen roestvorming of corrosie ontstaan. Ook kan het hekwerk tegen verschillende gure weersomstandigheden. Wil je een dubbelstaafmat hekwerk kopen? Met de hekwerken van MT hekwerken ben je verzekerd van goede kwaliteit.

Kleinere hekken voor kleinere tuinen

Als je een kleine tuin hebt, is een dubbelstaafmat hekwerk ook een mogelijkheid. Gezien het feit dat een dubbelstaafmat hekwerk in verschillende hoogtes verkrijgbaar is, hoef je je hier geen zorgen om te maken. Het is wel raadzaam om je te laten adviseren over de geschikte hoogte, anders heb je alsnog kans dat mensen er overheen kunnen klimmen. Ga je toch liever voor een schutting? Let dan goed op het materiaal dat je kiest voor de schutting. Tropisch hardhout, kunststof en inlands hout zijn de meest geschikte materialen. Ook met tropisch hardhout en wilgentenen zit je goed. Een nadeel is wel dat houten schuttingen vaak regelmatig onderhoud nodig hebben, dus bedenk goed of je dit geen probleem vindt.