Lees hier over marketing Hengelo van Markant internet. De marketing is de vindbaarheid op internet, en Markant internet kan deze enorm vergroten. Echter enkel vindbaar zijn is te eenzijdig. Marketing Hengelo Markant internet kijkt daarom naar het totaal. Bijvoorbeeld, zodra de potentiële klant je internetadres in beeld heeft, is het wenselijk dat die klant daarop klikt en daadwerkelijk naar de site gaat. Om nog sales te realiseren is het ook belangrijk dat de potentiële klant een tijd op de site blijft, en er ooit nog een keer naar teruggaat. Daarom kijken de specialisten van Markant naar het geheel, en zo kun jij die site krijgen die verkoopt.

Goede meta title en meta discription doet wonderen

Bij marketing Hengelo doen ze meer dan de vindbaarheid vergroten. Bijvoorbeeld, als je een internetadres in de zoekmachine bekijkt, dan zie je dat daarboven en daaronder ruimte is voor tekst. De ruimte boven het adres heet de meta title en eronder meta discription. Voorbeeld; je typt in Google ‘fiets kopen’ in en klikt daarna op zoeken. Bovenaan staan de betaalde vermeldingen, daar weldra over verder, en je legt de focus op de adressen. Boven het internet adres kan voordelige kwaliteitsfietsen staan, en daaronder bekijk hier ons assortiment herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen, en mountainbikes. Een pakkende meta nodigt de potentiële klant uit.

Zorg altijd voor een overzichtelijke site met een goed navigatie

Marketing Hengelo Markant internet kan een optimale vindbaarheid realiseren door een betaalde vermelding in Google, en dit verdien je terug. Wat je natuurlijk ook terugverdiend is die pakkende meta title en meta discription want dat maakt de klant nieuwsgierig naar de shop, en hij of zij zal op het internetadres klikken. Om te zorgen dat het daadwerkelijk tot verkoop komt is het belangrijk dat de potentiële klant een tijd op de site blijft om rustig te shoppen. Dit verlangt een goede en makkelijke navigatie. De kans is dan ook stukken groter dat de klant nog iets extra’s besteld.