Omdat ik graag mijn bruine kleur wil houden voor de zomer, ben ik opzoek gegaan, op het internet, naar spray tan Lelystad. Zo kwam ik terecht op de website van Sandra Haarstudio. Deze ondernemer is niet alleen bekend door het verzorgen van jou haar, maar ook zorgen zij ervoor dat jij kan genieten van een mooie bruine tint. Daarom besloot ik om een afspraak te maken voor een spray tan om toch mijn mooie bruine kleur voor te zetten. Ik kon de volgende dag al terecht en was benieuwd hoe deze ervaring zou zijn.

spray tan Lelystad

Mooi bruin, een goede ervaring

Toen ik naar de spray tan ging in Lelystad, was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk geholpen door een medewerkster van deze onderneming en zij bracht mij naar een verkleed hokje waar ik mij kon klaar maken voor mijn spray tan. Mijn huid werd geanalyseerd door de medewerkster zodat ik de goede tan zou krijgen wat het beste was voor mijn huid. Daarna ging ik een soort paskamer in en daar werd de tan op mijn huid gesproten. Nu ben ik weer mooi bruin en ga zeker over twee maanden weer terug om het weer te laten doen.