herfstvakantie 2021

Tijdens de najaarsvakantie is de warmste periode voorbij, toch zijn er nog meer dan voldoende plaatsen in Europa waar je de herfstvakantie 2021 nog kunt genieten van de warme zon. Nog even voor het winter wordt een extra kleurtje meepakken, even de batterij opladen en de kerstdagen staan weer zo voor de deur. Kiezen we voor Griekenland, of gaan we naar het prachtige Marokko waar het ook zalig vertoeven is. Dat we gaan genieten van de zon is een ding wat zeker is.

herfstvakantie 2021

Genieten op Kreta

Tijdens de herfstvakantie 2021 kun je het beste naar Kreta of Rhodos gaan, hier heb je de meeste kans op de warme zon. In oktober heb je hier ook nog meer dan voldoende gelegenheden die open zijn, de wat grotere havensteden zitten ook wat later in het jaar nog vol met leven om een perfecte vakantie te vieren. In de hoofdstad van Rhodos is er nog volop uitgaansleven, in de kleinere steden is dit wel minder. Maar over het hele eiland zijn wel de bars en restaurants nog gewoon open.

Ontdek de andere wereld

Voor mooi weer tijdens je herfstvakantie 2021 kun je niet om Marokko heen, het leuke is tevens dat je in een compleet andere wereld terecht komt. Ga naar een authentieke markt en ontdek de lekkerste theesoorten, de heerlijke geur van verschillende kruiden, muntthee en olijven. In oktober is het er aangenaam met 25 graden, in de zomermaanden is het er te warm voor de meeste mensen. Je kunt kiezen voor een echte badplaats of zoek je wat meer de cultuur op?