1-logo

Al een tijdje zit ik erover na te denken om iets aan reclame te doen voor mijn kledingzaak. Het leek mij verstandig om een paar flyers uit te delen van de winteractie die er aan gaat komen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een drukker Zwijndrecht die mij met deze vraag kan helpen. Daarnaast zou het fijn zijn als de medewerkers van drukker Zwijndrecht mij kunnen helpen met het inrichten van de flyers.

InternetBriefpapier

Op het internet ben ik verschillende drukkerijen tegengekomen. Toch viel mijn oog al gauw op van Beuzekom. Dit bedrijf is al een geruime tijd ervaren en weet dan ook als geen ander om het beste resultaat te leveren. Zij hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en leveren ook nog eens een goede service. Daarnaast kunnen zij ook voldoen aan mijn voorwaarden. Dit bedrijf heeft natuurlijk enige interesse bij mij gewekt. Daarom heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contact

Het contact verliep goed. De medewerkers staan open voor nieuwe ideeën en zijn zeer creatief. Even later heb ik al een bestelling geplaatst bij het bedrijf, geweldig!