Hoe leuk is het om een saunabon cadeau te doen? Ik wilde namelijk een vriend van mij verrassen voor de tijd dat hij voor me heeft klaar gestaan. Nu dat ik het in de eerste instantie niet wist wat ik cadeau kon geven ben ik op het internet gaan zoeken naar een geschikte geschenk om te geven. Dit leidde mij naar de website van de Thermen. Hier is het namelijk mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen via de website welke vervolgens bij je thuis wordt bezorgd. Wat ik persoonlijk het leukste hiervan vind is toch het feit dat je er niet eens de deur voor uit hoef te gaan, vanachter je eigen computer bestellen is het beste wat je kan doen! Mocht je graag willen hebben dat de cadeaubon wordt verstuurd naar het adres van dat persoon en het factuur naar jouw adres kan het ook gewoon! Hier zit dan ook geen extra kosten aan verbonden wat wel zo prettig is toch? Ik weet in ieder geval zeker dat ik hier vaker terug zou komen om een cadeaubon te bestellen. Dit is toch wel veruit het gemakkelijkste van allemaal! 

de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473