We hebben een persoonsalarmering senioren laten installeren in het verzorgingstehuis waar ik werkzaam voor ben. Dit werkt super goed, er wordt meteen een melding naar ons gedaan wanneer er iets mis is. Ook worden de mantelzorgers en familieleden opgeroepen, zodat er hoe dan ook iemand snel aanwezig kan zijn. Ik vind het belangrijk om goed zorg te dragen en ik merk dat door, de capaciteiten, we hier voorheen wel eens aan te kort schieten. Dat vond ik zo vervelend, want ik snap niet waarom je dan werkt. Je doet er alles aan om je werk goed uit te voeren denk ik, om het voor iedereen fijn te maken. Maar ik snap ook wel dat dit soms niet altijd haalbaar was, daarom eiste ik ook dat we op zoek gingen naar nieuwe middelen. De persoonsalarmering senioren is er bijvoorbeeld een van, het sneller reageren en anticiperen op dit soort situaties voorkomt bijvoorbeeld misstanden, die ik ten aller tijde wil voorkomen. Ik werk elke dag met veel plezier en ik wil dit ook nog lang blijven doen. Ik denk dat dit belangrijk is, zolang je plezier hebt, kan je bergen verzetten.

logo-nieuw