Pianist zangeres

Een pianist zangeres, heb ik op mijn bruiloft laten komen. Dit was echt een groot succes en tevens een verrassing voor mijn man. Deze verrassing heb ik ongestoord kunnen realiseren omdat ik de meeste voorbereidingen heb gedaan voor ons huwelijk. Samen met Vincent Boot ben ik eens uitgebreid voor de tekst gaan zitten. Nou ja, ik gaf de verhaallijn en hij heeft de tekst gemaakt met Kitty Valk. Enfin, het concept was echt fenomenaal en ik kon echt niet meer wachten op de reactie van mijn aanstaande.

Pianist zangeres

Het werd een bijzonder moment

Op de bruiloft ging de dag precies zoals ik wilde. Toen de avond aanbrak en de pianist met de zangeres waren gearriveerd kreeg ik wel een beetje de zenuwen. Op het moment dat er werd gezongen was iedereen stil. Ik zag op een gegeven moment zelfs mijn man zijn tranen wegslikken. Dit moment was zo bijzonder mooi dat ik zelf ook werd overspoeld van emoties. Dit was mijn verrassing aan mijn man en dit was beslist een geslaagde actie. 

Daarom wilde ik deze aanrader delen op dit blog. Het is zeker een adres om te onthouden. Of dit nu voor je eigen bruiloft is of om iemand te verrassen.