Als eigenaar van een klein pand in het centrum van Groningen waar ik sieraden verkoop weet ik hoe belangrijk is hoe je winkel eruit ziet. Zo kwam ik erachter dat er flinke scheuren in de muren zaten, scheuren welke ik nog niet eerder had gezien omdat er behang op de muren zat. Maar nu waren deze scheuren goed te zien omdat het behang kapot ging op de plekken waar de scheuren zaten. Reden genoeg om snel stukadoor Amsterdam in te schakelen om de muren te behandelen. Omdat ik niet voor verrassingen wil komen te staan heb ik eerst via hun website een offerte aangevraagd. stukadoor Amsterdam

Een mooi resultaat

Nadat ik de offerte via het internet had aangevraagd en ik binnen een zeer korte tijd deze offerte met een totaalprijs terug kreeg heb ik een afspraak gemaakt met deze stukadoor. Natuurlijk is de stukadoor eerst naar mijn winkel komen kijken en heeft bekeken hoe de muren het beste aangepakt konden worden.

Mijn winkel ziet er een stuk fraaier uit nadat de muren door de stukadoor onder handen zijn genomen. Het behang is verwijderd en de muren zijn mooi en egaal gespoten, van de scheuren zie je niets meer. Voorlopig kan mijn winkel er weer tegen aan.