verkoop oud goud

Goede verkoop oud goud gezocht! Wij hebben onwijs veel kettingen,ringen en armbanden in huis. Iets wat wij toen die tijd maar al te graag in het bezit hadden. Echter zijn wij hier totaal op uitgekeken waardoor het hoog tijd wordt om het te gaan verkopen!

Hierdoor wilde ik natuurlijk een leuk prijsje voor terug hebben. Ons heeft het natuurlijk aardig wat geld gekost en om dit dan voor een klein prijsje te gaan weggeven zit ik niet op te wachten.

verkoop oud goud

Online gezocht

Waar kun je het sneller vinden dan op het internet? Juist, zodoende heb ik er dan ook voor gekozen om middels Google te gaan zoeken. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de pagina van gold-rush.nl. Dit bedrijf hanteert leuke bedragen om het in te nemen. Mijn interesse is gewekt!  Nu moet ik alleen nog mijn partner zover zien te krijgen dat ook hij hier akkoord voor geeft. Gelukkig was hij net zo enthousiast hierover als dat ik ben. Zo hebben wij samen het besluit genomen om onze dierbare spullen aan hen over te dragen. Hier hebben wij een aardig zakcentje aan overgehouden!