vloeistofdichte vloercoating

Een vloeistofdichte vloercoating is een extra laag bescherming over je vloer heen. Het zorgt ervoor dat een vloer beschermd wordt tegen schadelijke stoffen, zoals bijvoorbeeld oliën of chemicaliën. Daarmee beschermt het tegen aantasting, vieze vlekken en een verwaarloosd uiterlijk. Voor bepaalde vloeren, bijvoorbeeld in fabrieken en magazijnen, waar dergelijke stoffen veel voorkomen, is het dan ook de ideale uitvinden. 

vloeistofdichte vloercoating

De voordelen van een vloercoating

Ook in garages is het aan te raden een vloercoating aan te brengen. In sommige gevallen is het zelfs verplicht om een vloeistofdichte vloercoating aan te brengen. De hygiënische en onderhoudsarme realiteit van een vloercoating heeft ertoe geleid dat ze ook veel voorkomen in klinische omgevingen, zoals een ziekenhuis of zorginstelling. 

Welke vloercoating jij nodig hebt 

Het soort plek waar de vloercoating wordt aangebracht verschilt dus. Voor iedere soort ruimte is een andere vloercoating aan te raden. Sommige coatings kunnen bijvoorbeeld tegen veel hogere temperaturen dan anderen. Ook zijn sommige producten wel geschikt voor buiten en andere niet. Als dat nodig is, kunnen bepaalde coatings ook voorzien worden van geluiddempende, antistatische en zelfs antislip lagen. Om zeker te weten dat jij voor jouw bedrijf de juiste vloercoating gebruikt is het belangrijk advies aan te vragen bij de experts. Kijk hiervoor online.