badlaken borduren

Eigenlijk klinkt het erg gek als ik zeg dat wij maar al te graag een badlaken borduren willen. Toch is het wel zo. Ik zal in het kort uitleggen wat hier de bedoeling van is! Iedereen gebruikt dit en waarom zou dit dan geen perfecte promotiemateriaal zijn? Een collega van mij kwam hier afgelopen week mee aanlopen. Hij vertelde dat een ander bedrijf dit aan het uitdelen was in de stad. Dit bedrijf had zijn logo erop laten bedrukken! Persoonlijk vond ik dit een onwijs goed idee waardoor het mijn interesse heeft gewekt. Ik heb er dan ook voor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin.

badlaken borduren

Snel gevonden

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de hoeveelheid bedrijven die dit aanbieden. Onwijs veel keuze en daar mocht ik uit gaan kiezen! Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op de website van vandongenmetdekroon.nl. Duidelijke taal wat ik heb kunnen lezen op de website. Plus het feit dat zij een stuk voordeliger zijn als wat ik elders heb gezien! Voor mij was het dan ook duidelijk dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres ben!