rooster maken

Eindelijk heb ik iets gevonden waarmee ik makkelijker een rooster maken kan. Er bestaat namelijk een app waarmee je bijvoorbeeld, als je werkzaam bent in de horeca, makkelijker naar iedereen kan communiceren. Deze app houdt alle verlof, ziekte en andere dagen voor je bij, tot op de minuut nauwkeurig. Ook kan je hiermee meteen aan iedereen de allerlaatste wijzigingen doorgeven en is communicatie geen enkel probleem meer. Iedereen krijgt precies hetzelfde te zien en alle wijzigingen worden meteen in deze app aangepast. Voor ons bedrijf is er geen andere mogelijkheid meer om te communiceren en wijzigingen door te geven dan de app van Tamigo. rooster maken

Een geweldige oplossing

Omdat ik in de horeca werk en belast ben met een rooster maken, is de app van Tamigo een uitkomst. Iedereen wordt op deze manier meteen op de hoogte gebracht van wijzigingen. Ook belangrijke zaken kunnen op deze manier makkelijker aan de medewerkers worden doorgegeven.

De voorpagina van de app is tegelijk een online prikbord, waarmee je makkelijk nieuws, acties en verjaardagen kan delen. Wil je meerdere collega’s gelijk op de hoogte brengen? Stuur ze gewoon een sms’je vanuit Tamigo! Sneller en makkelijker gaat niet! Deze app is echt een uitkomst en kan ik iedereen dan ook aanraden.