Voor mijn beroep moet ik er elke dag voor zorgen dat ik er goed uit zie. Zo moeten mijn haren er netjes en verzorgt uitzien, maar ook mijn nagels verdienen de juiste aandacht. Om niet elke dag mijn nagels te moeten vijlen of lakken ga ik altijd naar Xandéraa Nailcare. Hier gebruiken zij gel lak die niet schadelijk is voor de natuurlijke nagel, gezondheid en het milieu. Bovendien wordt deze lak net als gewone nagellak op je nagels aangebracht, waarna het door middel van een LED lamp wordt uitgehard, hierdoor heb je 4-6 weken geen omkijken meer naar je nagels.  gel lak

Mooi resultaat

Met het oog op de komende feestdagen wil ik wel eens iets anders dan alleen een kleur op mijn nagels. Zo zag ik op de site dat er ook de mogelijkheid is om je nagels te versieren met steentjes, figuren en glitters in vele verschillende kleuren.

Momenteel zien mijn nagels er geweldig uit. Om een beetje feestelijk voor de dag te komen heb ik op een paar nagels mooie steentjes laten plakken. Natuurlijk niet teveleel het moet wel netjes blijven, maar ik ben er zeer tevreden mee.