business data vacatures

business data vacatures

Online zoeken

Toen ik mijn opleiding had afgerond, was het zoeken geblazen naar business consultant vacatures. Op LinkedIn was ik al wel eens door bedrijven benaderd, alleen boden zij net niet de juiste vacature aan. Niet exact hetgeen dat ik graag wil doen. Daarom besloot ik zelf verder te zoeken naar business consultant vacatures en zo kwam ik terecht op verschillende websites die prachtige vacatures hebben! Bij Novisource zag ik de leukste business consultant vacature. Precies wat ik wilde gaan doen en daarom heb ik met hen contact opgenomen. Er stond weliswaar dat er 5 jaar werkervaring geëist werd en dat had ik natuurlijk nog niet. Maar met de stages die ik gelopen heb, heb ik al wat ervaring en daarom mocht ik toch op gesprek komen. Het is nu nog een kwestie van afwachten of ik de baan krijg, maar het gesprek was erg leuk!

Met een man en een vrouw heb ik een semi-informeel gesprek gevoerd en ben ik veel te weten gekomen over het bedrijf. Zij lieten mij weten dat zij wel iemand zoeken als ik, maar dat er natuurlijk meer kandidaten waren. Ik ben erg benieuwd want het lijkt mij super leuk om daar aan de slag te gaan als business consultant.