Omdat ik een zeilschip heb gekocht, maar nog niet al mijn papieren hier voor heb, ben ik opzoek gegaan op het internet. Daarom typte ik bij de bekende zoekmachine bemanning gezocht in en kwam ik al snel uit op de website van Nauti Sail. Dit bedrijf verzorgt personeel die voor jou je schip naar de bestemming van jou wensen brengt. Dit was precies wat ik zocht voor mijn zeilboot en besloot dan ook om een afspraak te maken met dit bedrijf en mijn wensen te doorspreken en de kosten natuurlijk. 

bemanning gezocht

Een goede reis gehad

Doordat ik naar bemanning heb gezocht voor mijn zeilschip is mijn schip nu op de plaats van bestemming. Het personeel van Nauti Sail heeft meer dan goed zijn werk gedaan. Wat ik vooral helemaal geweldig vond is dat ik zelf mee ging en de bemanning mij heel wat dingen van het zeilen heeft geleerd. De kosten voor het vervoeren van mijn schip viel ook nog eens erg mee. Nu kan ik volgend jaar lekker varen op de Hollandse wateren. Niet alleen voor personeel kan jij terecht bij deze onderneming, maar wil jij een verzorgde zeilvakantie houden, dan kan jij ook terecht bij dit bedrijf.