Ik heb een hele mooie foto van mij en mijn opa en ik wil deze graag op een speciale manier laten afdrukken. Zo kwam ik op een website terecht waar ze foto op plexiglas drukken aanboden. Na wat voorbeelden te hebben gezien ben ik nu overtuigd, ik denk dat het een hele mooie en bijzondere manier is om de foto te laten drukken. Ik moet nog even kijken naar de juiste afmetingen, en dan ga ik het vanmiddag bestellen. Ik vind foto’s erg belangrijk, vaak zijn het waardevolle momenten waar je veel liefde en herinneringen uit kan putten.

Online 1

Een eerbetoon aan mijn opa

Mijn opa is nu alweer een jaar geleden overleden en ik vind het bijzonder om een foto van hem in de buurt te hebben. Hij was een hele eigenzinnige en leuke man en ik denk dagelijks nog wel eens aan hem. Gewoon echt een goede man met veel wijsheden. Ik heb veel van hem geleerd en dit vind ik ontzettend waardevol. Ik ga dan ook zeker een mooi plekje uitzoeken voor de foto op plexiglas. Er zijn ook nog andere opties om je foto op te laten bedrukken, om de website vind je meer informatie. Ik denk dat je zo elke foto wel tot iets bijzonders kan maken.