Jaren geleden heb ik eens een adwords campagne opgezet. Na wat zelfstudie kreeg ik een beetje door hoe het werkte en ben ik aan de slag gegaan. Ik heb nu al weer zes jaar een eigen praktijk en dit gaat allemaal best goed. Maar, het kon nog beter. Mijn campagne had even succes, maar omdat ik er niet echt veel tijd aan besteedde, verzaakte de boel een beetje. Ik heb sinds kort besloten dit weer aan te pakken, omdat ik wel meer klanten kan krijgen. Ik besluit dit niet meer zelf te doen. Een adwords campagne optimaliseren, zodat er gedurende een langere tijd, succes geboden wordt, vind ik belangrijk.

Logo-leadbouwers-transparant-background

Een extern bedrijf ingeschakeld

Ik heb dan nu ook een vast pakket afgenomen bij een extern bedrijf die dit hartstikke goed regelt. Ze weten precies wat ze moeten doen en hebben verstand van de huidige ontwikkelingen, zo wordt er altijd gericht geadverteerd en is het voor mij niet meer een prioriteit. Dat is fijn, want nu kan ik mij juist richten om weer meer verdieping in mijn diensten te creëren. Ik ben nu aan een bijscholing traject begonnen wat mij erg veel verder helpt.