Een hip geboortekaartje dat is waar ik op internet naar op zoek was omdat ik een geboorteaankondiging wilde bestellen voor onze zoon. Toen ik de website van: kissgeboortekaartjes.nl had gevonden, zag ik zelfs direct dat hier al een categorie voor was aangemaakt. Dit maakte het voor mij natuurlijk een stuk makkelijker. Al snel vond ik een kaartje die volledig aan onze wensen voldeed. Mijn man was ook erg enthousiast en dat besloot ons om een proefafdruk te bestellen welke ook nog eens geheel gratis is.

hip geboortekaartje

Meer dan tevreden over het eindresultaat

Een hip geboortekaartje voor onze zoon. De kaart is helemaal perfect. Het papiermateriaal is erg stevig en de kleuren zijn mooi gedrukt. Nu is onze zoon inmiddels geboren en zijn kaart staat nog steeds op ons dressoir. De reacties die ik kreeg van de mensen die de kaart hebben ontvangen waren van allen zeer positief. 

Dat is de reden waarom ik mijn complimenten wil achter laten op dit blog. De kwaliteit is erg goed en de kaarten waren ook zeer snel in huis. Op deze website is voor een ieder zijn smaak wel een geschikt kaartje te vinden. Neem daarom zelf eens een kijkje om te zien wat ik bedoel.