bst logo

sennheiser-dw-pro-1Voor mij verjaardag heb ik een keer een Sennheiser koptelefoon gekregen. Deze koptelefoon heb ik al heel erg lang en het bevalt mij heel erg goed. Het geluid is van ontzettend goede kwaliteit en het is een hele stevige koptelefoon.

Lomp

De koptelefoon gebruik ik voornamelijk thuis, omdat ik hem toch iets te groot en lomp vind om hem constant meer naar buiten te nemen. Het leek mij een goed idee om Sennheiser oordopjes aan te schaffen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede aanbieding.

Een vriend vertelde mij over de website van Bst. Hij had daar namelijk de Sennheiser oordopjes gezien die ik wilde hebben, maar dan voor een hele goede prijs.

Toen ik de website bezocht zag ik gelijk de oordopjes staan. De oordopjes waren echt een stuk goedkoper bij Bst en daarom heb ik deze direct besteld.

Het bestellen ging heel erg makkelijk en de oordopjes had ik de volgende dag weer in huis. De kwaliteit van de oordopjes was echt geweldig en het kwam dicht in de buurt bij het geluid van de koptelefoon.

In de toekomst ga ik zeker vaker bestellen bij Bst!