leren jas

leren jas De perfecte jas voor mij

Al tijden was ik op zoek naar de leukste damesjas met bontkraag. Elk model zag er leuk uit, maar dan was de bontkraag niet goed genoeg. Of juist andersom; dan vond ik een jas met de beste bontkraag, was het model van de jas weer niet naar mijn wens, of was de kleur verkeerd. De zoektocht had ik al bijna opgegeven, totdat ik per ongeluk op de website van Versano terecht kwam. Versano had precies de damesjas met bontkraag die ik al die tijd al had willen hebben!

Online heb ik nog even onderzoek gedaan naar andere varianten, maar deze was toch de mooiste. Ik twijfelde niet lang en heb de damesjas met bontkraag toen gewoon besteld! Hij zit als gegoten en ik denk dat ik hier echt nog wel een aantal jaren plezier van kan hebben.

Ben jij ook op zoek naar een mooie leren jas of een jas met een goede bontkraag? Dan kan ik je Versano aanraden. Zij hebben leren jassen en jassen met bontkraag voor zowel mannen als vrouwen! De kwaliteit is erg goed en de prijzen vallen behoorlijk mee. Neem ook eens een kijkje en kies alvast jouw nieuwe winterjas uit!