opslagruimte breda

U zoekt opslagruimte Breda? Dan is het raadzaam om eens te kijken op de website van sandship.nl. Hier zijn namelijk diverse locaties te vinden waar jij jouw spullen voor een bepaalde tijd kunt opslaan. Omdat wij ons bedrijf moesten renoveren, hebben wij besloten om direct het hele pand aan te pakken. Het is voor ons belangrijk dat wij onze kostbare spullen op een goede en veilige plek tijdelijk konden opslaan. Wij hebben een locatie gevonden waar wij niet alleen terecht konden voor onze spullen. Ook konden de collega’s prima op deze locatie aan het werk gaan.

opslagruimte breda

Gewoon kunnen doorwerken

De opslagruimte die wij in Breda hebben gehuurd was perfect om alsnog de werkzaamheden door te kunnen laten gaan. In die tussentijd is er hard gewerkt aan ons bedrijfspand. Er was geen enkele stress omdat er gewoon op een andere locatie verder kon worden gewerkt. Het was wel twee keer een hele verhuizing maar ik ben zeer tevreden dat wij dit op deze manier hebben aangepakt.

Inmiddels zijn wij enkele maanden verder en alles staat weer terug op zijn plaats. Wij zijn zeer tevreden over Sandship omdat je hier voor een aantrekkelijke prijs tijdelijk of voor lange tijd terecht kunt voor het opbergen van spullen maar ook als je op zoek bent naar bedrijfsruimte.