Je bent net jarig geworden en het is toegestaan om je rijbewijs b te behalen? Door via het internet te gaan zoeken naar een geschikte rijschool kom je vrijwel meteen terecht bij Osseforth. Hier hebben ze de nodige kennis om je te helpen naar het behalen van je rijbewijs!

logo-osseforth-2016-mobiel

Ikzelf was namelijk toen die tijd ook druk aan het zoeken naar een rijschool. Door dit via internet te gaan zoeken kwam ik snel terecht op de website van Osseforth. Het zien van de kosten plus het feit dat je hier snel een proefles kan opvragen heeft mij overgehaald. Tot het punt kwam dat de lesauto bij me voor de deur stond….

Ik was namelijk nog nooit zo zenuwachtig geweest als nu. Ging er namelijk vanuit dat ik het redelijk onder de knie kon houden maar niets is minder waar. Ik ging nu toch echt zelf achter het stuur zitten en dit voertuig besturen! Uiteindelijk viel het wel mee hoor, echter weet ik wel dat ik me dankzij de goede instructeur geen zorgen meer hoef te maken. Nog een paar lessen en dan ben ik volgens hem klaar voor de examen, die is ondertussen al wel aangevraagd!