Al een geruime tijd heb ik een tatoeage in gedachten welke ik graag wil laten aanbrengen. Echter heb ik tot op heden nog geen geschikte bedrijf gevonden waar ik terecht kan. Ik heb dan wel in de stad gezocht aangezien ik het prettig vind om het bedrijf eerst met mijn eigen ogen te  bekijken alvorens ik een afspraak ga maken. Uiteindelijk ben ik maar gaan zoeken op het internet naar tattooshop Sliedrecht. Vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Eldasa Tattoo & Piercing. Bij hun voelde ik me meteen op mijn gemak en ben de auto ingestapt om naar dit bedrijf te gaan. 

logo_eldasa

Bij binnenkomst werd het voor mij duidelijk dat hier goed en hygiënisch gewerkt wordt. Iets wat ik wel zo prettig vind om dit van tevoren te mogen zien. Aangezien ik nu echt niet meer kon wachten tot het zover was heb ik ervoor gekozen om daadwerkelijk bij hun een tatoeage te laten zetten. Het is en blijft angstig maar ik hoef me nu in ieder geval geen zorgen te maken! Dit gaat vast en zeker wel goed komen dankzij hun!