Nu de dag is een professioneel terras superbelangrijk. Het is voor gasten erg prettig om uit de wind te zitten. De ideale oplossing hiervoor zijn Terras windschermen. Een goede kennis van mij gaf mij advies om contact op te nemen met Xterior. Volgens hem is het bedrijf erg professioneel en hebben ze een fantastische service. Ik ben vervolgens op de website gaan kijken en dat zag er goed uit. Voordat ik Terras windschermen kocht heb ik eerst een afspraak gemaakt om te kijken wat het kost. Tijdens de afspraak kwam er veel informatie op mij af wat duidelijk werd overgebracht. Na het berekenen van de maten kreeg ik een overzicht van de prijzen. Dit zag er fantastisch uit!

Goed bedrijf!logo

Tijdens de werkzaamheden kon je goed zien dat het bedrijf professioneel te werk gaat. Ze werken snel en de communicatie onderling verliep perfect. Alles word tot op de puntjes afgewerkt, het is daarom ook echt een aanrader om bij dit bedrijf Terras windschermen af te nemen. Na een week heb je al windschermen staan en je gasten zijn daar enorm positief over. Het is voor hun erg prettig om uit de wind te zitten en nu ik de windschermen heb wil ik ook graag parasols afnemen bij Xterior!