trap

Trappen en ladders komen natuurlijk in alle soorten en maten. Daarom zie je ook dat er verschillende modellen zijn om hier onderscheid in te maken. Als je dan gaat kijken naar een bordestrap dan zie je dat deze ook heel erg kan variëren. Zo heb je namelijk al zo’n trap met twee treden. Dat hoor je goed, een trappetje met maar twee treden. Dit klinkt misschien heel erg overbodig, maar het kan net dat ene stukje zijn wat je tekort komt als je iets van een kast af wilt pakken bijvoorbeeld. Verder is het ook fijn om te kunnen zien wat je doet. Anders ga je in het blinden op een kast alles aanvoelen en is de kans ook aanwezig dat je iets omver gooit natuurlijk. Dat moet je ook niet hebben. Het is doodzonde wanneer er iets kapot valt als het niet nodig was geweest.

klussen met een bordestrap
Smiling attractive young Vietnamese woman sitting on ladder with screwdriver in hand in kitchen where she is assembling cupboards

Hoe zit het met een grote trap?

Dat het dus mogelijk is om een kleine trap te kopen is nu wel bekend, maar je hebt natuurlijk ook nog een grotere trap die je kunt kopen. Een bordestrap kan namelijk tot wel twaalf treden komen. Dit is dus zes keer zo groot als het kleine trappetje wat je dan gebruikt om op de kast te kijken. Zo’n grote trap kun je onder andere gebruiken om misschien wel iets in de schuur achter het schot te leggen of om op de schuur zelf te kunnen klimmen.