Eindelijk hebben we het zover dat de babykamer bijna tot helemaal af is. Het enige wat er nog gebeuren moet is het leuk inrichten met decoratie. Nu dat ik al wel vaker had gezien dat het mogelijk is om een klamboe te hangen bij het bed. Hiermee krijgt het een ander aanzicht wanneer onze kleine meid er in ligt. Ik ben op dit moment 32 weken in verwachting en het is hoog tijd om ervoor te zorgen dat de babykamer helemaal af is. Nogal wat tegenslagen gehad waardoor we het niet op tijd voor mekaar hebben gekregen. Dankzij Baby dump is het ons wel gelukt om het binnen twee dagen voor mekaar te krijgen. Ik had hun al telefonisch gebeld over het feit dat we nog niks hebben gevonden voor onze baby, of dat hun het waar kunnen maken om het snel te leveren.

images-2

Gelukkig hebben hun het voor mekaar gekregen om het de volgende dag bij ons te bezorgen waardoor mijn man aan de slag kon gaan. Doordat we nu alles zo goed als af hebben ben ik alleen nog op zoek naar de laatste dingen. Deze bestel ik natuurlijk ook bij hun op de website!