Buitenlamp

Ongeveer 70% van de Nederlanders hebben een tuin. Een tuin kan een hoogtepunt zijn van een huis, maar bij veel mensen is dit niet het geval. Veel mensen gebruiken hun tuin als vuilnisbelt of fietsenhok en dit is zonde. Er is zoveel leuks om te doen met je tuin en nee een tuin is niet koud, als je het zelf warm maakt. Bovendien kun je met een goede buitenlamp ook in het donker genieten van je eigen tuin.

Licht in je tuin

Als het avond wordt, gaan veel mensen naar binnen, want het wordt donker. Maar waarom zou je niet buiten blijven? Buitenlampen zijn bijna overal te vinden en ze zijn in verschillende maten en vormen te krijgen. Er zijn zelfs lampen met bewegingssensoren of lampen met een dag nacht sensor. Die lampen gaan pas aan als het donker wordt, zodat je ook lekker in de avond van de buitenwereld kan genieten. 

Warmtelampen

Veel mensen vinden in de tuin zitten niet fijn, want ze vinden het vaak ‘te koud’. Ja, in de winter is het inderdaad koud, maar in de andere seizoenen kun je prima in de tuin zitten. Tegenwoordig zijn er overal warmtelampen te vinden. Dit zijn lampen die bestemd zijn om warmte af te geven. Om een voelbaar effect te krijgen, zal je echter vaak meer dan 1 lamp nodig hebben. Maar gelukkig zien de lampen er zelf ook leuk uit. Dus ook al gebruik je ze niet, ze geven nog steeds sfeer in je tuin.