rijbewijs Tiel

Het is natuurlijk het eerste waar je aan denkt als je 18 jaar bent, dat je je rijbewijs Tiel wil gaan halen. Er zijn dan ook vele adressen te vinden waar je kunt gaan lessen. Maar waar vind je nu eigenlijk de beste? Nou wanneer je op zoek bent naar een uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs? Dan is het raadzaam om eens op de website van de ANWB te kijken. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt zodat jij beslist een proefrit aan zal vragen.

rijbewijs Tiel

Met een langzame start, zelfverzekerd naar het CBR

Toen ik begon met lessen om mijn rijbewijs in Tiel te gaan halen, was ik erg benieuwd hoe snel ik dit onder de knie zou krijgen. Door de zenuwen heb ik ongeveer 5 keer de auto laten afslaan. Hierdoor werden de zenuwen alleen maar erger. Gelukkig had de instructeur erg veel geduld met mij en hierdoor ging het de volgende les zelfs al stukke beter.

Toen ik zover was om mijn examen te gaan halen was ik niet eens zenuwachtig. Toen ik eenmaal achter het stuur kroop, bedacht ik mij dat ik de examinator wel eens wilde laten zien dat ik echt wel kan autorijden. En wat denk je? Geslaagd!