Via een business partner kwam ik in aanraking met het accountantskantoor Eindhoven. Ik heb al vijf jaar een eigen bedrijf maar ik heb nooit echt gebruik gemaakt van een accountant. Dit komt omdat ik er drie in de familie heb, en bij vragen ik altijd bij hen terecht kon. Maar uiteindelijk vond ik het wel tijd worden voor een vaste prik. Iemand die mij elke maand kan helpen met de belasting en de salarissen. Na een goed gesprek was het vrijwel meteen duidelijk hoe het in z’n werk ging. Superfijn en handig. Zodoende is er na de eerste maand al meteen een duidelijke structuur ontstaan.

logoCastelijnsSwaans

Bedrijf verder uitbouwen

Omdat ik nu op vaste basis met de accountant werk kan ik weer meer tijd besteden aan de groei van mijn bedrijf. Ik wil in drie jaar zeker vijftig procent groeien. Dit houdt in dat er veel werk verricht moet worden! En dit betekent ook dat ik nieuwe werknemers wil aannemen. Ik maak me nu op voor de eerste sollicitatieronde. Ik denk dat het erg motiverend werkt om weer nieuwe mensen binnen het bedrijf te hebben, dit lijkt echt voor mij de stap om te groeien.