Enkele maanden geleden was ik op zoek naar een goede interieurarchitect. Ik heb toen geluisterd bij vrienden en familie, maar zij hadden geen ervaringen met een interieurarchitect Tilburg. Ik moest dus op zoek op het internet. Ik kwam Jolanda Vogels tegen, maar iedereen weet dat je op het internet niet alles zomaar mag vertrouwen. Ik ben dus op zoek gegaan naar reviews van anderen met Jolanda Vogels, zo werd mijn ervaring toch iets objectiever. Uiteindelijk heb ik toch contact opgenomen met haar. Mijn uiteindelijke ervaring met haar lees je hieronder.

1454616544

Mijn uiteindelijke mening over Jolanda Vogels?
Ik ben uiteindelijk in zee gegaan met Jolanda Vogels, en heb hier eigenlijk helemaal geen spijt van gehad. Ze was altijd zeer vriendelijk tegen mij, maar ook wel heel eerlijk toen ik weer eens onrealistische verwachtingen had voor mijn woning. Ze heeft altijd wel rekening gehouden met mijn wensen en deze zo goed mogelijk verwerkt in haar ontwerp. Haar werk zelf was ook uitstekend uitgevoerd. Op deze manier was de samenwerking tussen ons zeer positief verlopen en raad ik haar dan ook zeker en vast aan naar anderen toe! Zoek haar gerust even op.