Ik maak graag gebruik van een speelcomputer. Dit is puur ter ontspanning wanneer ik thuis kom na een lange dag werken. Zo wilde ik van de week een nieuwe spel kopen waarbij je kan communiceren met mede spelers. Echter was ik nog niet in het bezit van een ps3 hoofdtelefoon waardoor deze noodzakelijk was om aan te schaffen. Door op het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van BST Group. Hier is het namelijk mogelijk om een hoofdtelefoon te bestellen en deze vervolgens te laten bezorgen op locatie. Dit scheelt mij natuurlijk tijd aangezien ik hier niet voor naar de stad hoef te gaan. Op zich is het online bestellen niet lastig, echter vond ik het bestellen voor de eerste keer bij een bedrijf wat twijfelachtig aangezien je het bedrijf nog niet kent. 

plantronics-cs-540

Al met al heeft het in totaal twee dagen geduurd voordat ik mijn bestelling al in huis had. Dit is erg snel en ben hier dan ook enorm tevreden over! Nu dat ik het zeker weet dat ik dit spel kan spelen gaan we vaker de nachtelijke uurtjes beleven met mijn ps3.