Het zoeken naar de juiste vacatures is in deze dagen een stuk lastiger als dat je verwacht. Je dient er namelijk rekening mee te houden dat er namelijk meerdere mensen op zoek zijn naar een baan voor zijn of haar toekomst. Ikzelf had hier namelijk enorm veel problemen mee aangezien ik ook een lange tijd op zoek was naar vacatures voor starters. Diverse keren heb ik getracht een baan te zoeken maar werd keer op keer afgewezen omdat ik te weinig ervaring heb. Hier baalde ik enorm van aangezien ik enorm graag aan het werk wil gaan!

logo3

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van stagemax.nl. Hier is het namelijk mogelijk om je eigen c.v. te uploaden waardoor bedrijven jouw c.v. kunnen inzien of dat het passend is of niet. Door mijn c.v. via hun te sturen naar een bedrijf werd ik direct gebeld of dat ik op gesprek wilde komen. Nog nooit zo snel gebeld waardoor ik zenuwachtig was geworden aangezien ik niet wist wat mij te wachten stond. Achteraf gezien ben ik hier dan ook enorm tevreden over en ben met volle moed naar deze sollicitatie gegaan! Je raadt het vast en zeker al wel, ik ben aangenomen voor deze functie!